Anner Award 2021!

Ben jij een echte ondernemer in de dop en houd je wel van een uitdaging? Meld je dan nu aan voor de tofste pitch-competitie van Noord-Nederland! Door mee te doen aan de Anner Award test je hoe haalbaar jouw bedrijfsidee of onderneming is, wordt deze voorzien van feedback door een onovertroffen jury en maak je daarnaast nog eens kans op een geldbedrag van €2.500,-!

De Anner Award is dé competitie voor studentondernemers in Noord-Nederland. Alle studenten van HBO- of WO-niveau uit de Noordelijke provincies kunnen meedoen. De competitie bestaat uit een selectieronde, kwalificatieronde en een spectaculaire finale-avond vol ondernemerschap!

Springt jouw idee eruit, beschik jij over de Anner-factor? Dan mag jij samen met 14 andere studentondernemers door naar de kwalificatieronde in het forum in Groningen. Dit is hét moment op je bedrijfsidee te pitchen en kans te maken op één van de drie finaleplaatsen. De finale-avond vindt plaats in DOT Groningen op 20 mei 2021.

De Anner Award is in maart 2011 opgezet door het netwerk rond Anner van der Mheen. Anner was een ondernemende student die onverwachts ziek is geworden en is overleden op 8 maart 2011. Om alles waar Anner voor stond voort te laten leven, is deze jaarlijkse prijs opgezet.

Ben of ken jij een student met een bedrijfsidee en wil jij jezelf en dit idee testen? Kijk dan nu, op: www.AnnerAward.nl (Inschrijven kan tot 1 april!)

Facebook Pagelike Widget