BMG gaat naar Hamburg!

Op 13 tot 15 maart gaat BMG op ondernemerschaptrip, met als bestemming Hamburg. Het belooft een groot succes te gaan worden. Vrijdag zal de groep van 40 studenten vertrekken met de bus naar Hamburg, waar de eerste activiteit op de planning staat. We gaan op bedrijfsbezoek naar AboutYou, één van de grootste modelretailer van Duitsland. Hier krijgen we een rondleiding en een presentatie van de oprichter van het bedrijf.

Op zaterdag beginnen we de dag met een rondvaart door de haven van Hamburg, voorzien van een gids die ons alles kan vertellen. ’s Middags staat een bedrijfsbezoek naar Sponsoo op de planning, een sportmarketingbureau die topsporters en bedrijven aan elkaar koppelt. Vervolgens gaan we het uitgaansleven van Hamburg ontdekken door middel van een gezellige kroegentocht. Op zondag staat een rustige dag voor de boeg die vooral in het teken staat van opruimen, inpakken en de terugreis naar Groningen.

Wij hebben er allemaal heel erg veel zin in en hopen dat iedereen die meegaat er net zo veel zin in heeft als het bestuur en de commissie. We gaan jullie zeker op de hoogte houden via onze social media van onze avonturen in Hamburg.

Facebook Pagelike Widget