Commissies

BusinessMatch Groningen groeit! BMG werkt al een aantal jaar samen met commissies, en met succes! Ook dit studiejaar krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen, fantastische mensen te leren kennen en je CV uit te breiden. Ga jij de uitdaging aan? Join het Mediateam of de EventCrew!

Mediateam

Ben jij creatief, heb je een oog voor detail en ben je goed in vormgeving, filmen & editten of fotograferen? Wil je aan je portfolio werken en in een leuk team aan vette projecten werken?  Join het Mediateam! Wij zijn op zoek naar de volgende mediatoppers:

– Filmer & Editter: samen met een ander commissielid ga jij aan de slag om evenementen van BMG zo goed mogelijk vast te leggen! Maak de mooiste actieshots tijdens evenementen en ga daarna aan de slag met een toffe aftermovie. Dit doe je met zijn tweeën, dus je staat er nooit alleen voor!

– Vormgever: wil jij helpen met de vormgeving van promotiemateriaal van BMG en een boost geven aan je CV? Word dan vormgever van het Mediateam!

– Fotograaf: tijdens onze evenementen leggen wij elk spectaculair moment vast op camera om vervolgens de dag erna de foto’s te delen met ons netwerk! Ben jij goed in fotografie of wil je het leren? Dan zoeken we jou!

EventCrew

Lijkt het je leuk een evenement te organiseren en uit te voeren? Ga dan bij de EventCrew! De EventCrew is gedurende het jaar bezig met verschillende activiteiten. De belangrijkste taak is het organiseren van een BMG Café, maar daarnaast biedt de EventCrew het hele jaar ondersteuning bij het organiseren en het uitvoeren van evenementen. Bij de EventCrew krijg je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden, samen te werken in een leuk team en te leren ondernemen.

Grijp je kans!
Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij BusinessMatch Groningen, ga dan naar www.tinyurl.com/commissiedoen  en vul het formulier in! Binnen 3 weken ontvang je een reactie van ons. Voor meer informatie kun je altijd een mailtje sturen naar info@businessmatchgroningen.nl.

 

Wat ga jij doen?