De Dag van de Ondernemende Student

In samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen en de Rabobank organiseert BusinessMatch Groningen ‘De Dag van de Ondernemende Student’.

Tijdens de Dag van de Ondernemende Student wordt Start-up City omgetoverd tot een festivalterrein. Een dag vol muziek, foodtrucks, drankjes en uiteraard ondernemen. Aan het eind van het festival is de Grand Final waar de Rabo Ondernemersprijs t.w.v. €10.000 en andere prijzen worden uitgereikt. Voordat deze dag aanbreekt, heeft er een heel traject vooraf plaatsgevonden.

Alle studenten van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen kunnen zich aanmelden met hun bedrijfsidee. Alle aanmeldingen komen samen tijdens de Up-start Day. Dit is een evenement waar kennis maken centraal staat en waar eventuele samenwerkingen zullen ontstaan. Na deze dag start het bootcamp traject.

Het bootcamp traject helpt de studenten bij het ontwikkelen en laten groeien van zelfkennis, expertise, business en netwerk. Daarnaast kan de student ervoor kiezen om de strijd aan te gaan voor de Rabo Ondernemersprijs. De bootcamp is voor studenten die een bedrijf willen starten of al zijn gestart, maar ook voor studenten die nieuwsgierig zijn naar ondernemerschap, met een idee rondlopen en dit verder willen uitrollen, of bijvoorbeeld op zoek zijn naar een team.

Bij het aanmelden kan de student zelf aangeven over welke onderwerpen of thema’s (design thinking, validatie, talent ontwikkeling, financiering, investering etc.) hij of zij meer wil leren, op welke manier (één op één of in een groep) en met welke ondernemers en coaches hij of zij in gesprek wil gaan. De student bepaalt de route! Iedere vrijdag zijn er coaching en leermomenten met de uitgekozen onderwerpen.

Meer weten over de Dag van de Ondernemende Student? Neem gerust een kijkje op www.hanze.nl/ondernemersprijs  

Facebook Pagelike Widget