Evenementen

Het BMG Café is het ondernemerscafé van de Hanzehogeschool Groningen. Dit café is een plek waar student en ondernemer samenkomen in een informele setting.

BMG Business Talk is het nieuwste evenement van BusinessMatch Groningen! Elke editie heeft een eigen onderwerp waar passende, inspirerende sprekers worden uitgenodigd.

De Anner Award is dé competitie voor studentondernemers in Noord-Nederland. Alle studenten uit Groningen, Friesland, Overijssel en Drenthe met een bedrijfsidee of lopende onderneming kunnen zich opgeven!

Tijdens de Dag van de Ondernemende Student wordt Start-up City omgetoverd tot een festivalterrein. Een dag vol muziek, foodtrucks, drankjes en uiteraard ondernemen. Aan het eind van het festival is de Grand Final waar de Rabo Ondernemersprijs t.w.v. €10.000 en andere prijzen worden uitgereikt.

BMG goes abroad! Één keer per jaar organiseert BMG een business trip naar het buitenland. Een reis waar ondernemerschap centraal staat. Tijdens deze reis worden interessante bedrijven uit de desbetreffende stad bezocht en worden prachtige ondernemersverhalen vertelt.

BMG is ook actief bij de minor Businessclass Ondernemerschap. De Business Class Ondernemerschap bereidt studenten al 20 jaar voor op een carrière als zelfstandig ondernemer. De minor is gevolgd door honderden ondernemende studenten. Tientallen alumni hebben een succesvolle carrière als zelfstandig ondernemer.

Naast de evenementen die toegankelijk zijn voor alle studenten van de Hanzehogeschool organiseert BusinessMatch Groningen ook activiteiten specifiek voor bepaalde opleidingen.