Evenementen

Het BMG Café is het ondernemerscafé van de Hanzehogeschool Groningen. Dit café is een plek waar student en ondernemer samenkomen in een informele setting.

BMG Business Talk is het nieuwste evenement van BusinessMatch Groningen! Elke editie heeft een eigen onderwerp waar passende, inspirerende sprekers worden uitgenodigd.

Anner van der Mheen was een bijzondere student én ondernemer aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij had een unieke, open aanpak, een natuurlijk talent voor netwerken en was een echte doorzetter. Hij had een heldere visie: hij wilde bruggen slaan tussen school en het bedrijfsleven. Hij is helaas op jonge leeftijd overleden. Om alles waar hij voor stond voort te laten leven en ondernemerschap te vieren, is de Anner Award ingesteld. 

De Rabo Ondernemersprijs is dé competitie voor studentondernemers in Noord-Nederland. Iedereen uit Noord-Nederland met een bedrijfsidee of lopende onderneming kunnen zich opgeven! Tijdens de Grand Final wordt de Rabo Ondernemersprijs t.w.v. €10.000 samen met de Anner Award worden uitgereikt. Een spannende competitie, waar ondernemerschap centraal staat!

BMG goes abroad! Één keer per jaar organiseert BMG een business trip naar het buitenland. Een reis waar ondernemerschap centraal staat. Tijdens deze reis worden interessante bedrijven uit de desbetreffende stad bezocht en worden prachtige ondernemersverhalen vertelt.

BMG is ook actief bij de minor Businessclass Ondernemerschap. De Business Class Ondernemerschap bereidt studenten al 20 jaar voor op een carrière als zelfstandig ondernemer. De minor is gevolgd door honderden ondernemende studenten. Tientallen alumni hebben een succesvolle carrière als zelfstandig ondernemer.

Naast de evenementen die toegankelijk zijn voor alle studenten van de Hanzehogeschool organiseert BusinessMatch Groningen ook activiteiten specifiek voor bepaalde opleidingen.