There is no slider selected or the slider was deleted.

Introductiekamp ORM & AD

Event Start Date:
1 september 2019
Event End Date:
4 september 2019
Event Venue:

Introductiekamp ORM & AD

Voor het eerste evenement van het nieuwe collegejaar is de organisatie alweer in volle gang. De nieuwe eerstejaars studenten van de opleidingen Ondernemerschap & Retail Management en Associate Degree Ondernemen gaan namelijk op introductiekamp!

Fries & Fruitig – Sneek

De reis gaat naar Sneek! Elke student zal een nacht verblijven in de accommodatie van Fries & Fruitig, een groepsaccommodatie aan het water. Tijdens het kamp staan drie begrippen centraal: teambuilding, kennismaking en gezelligheid. Hoe leer je je nieuwe medestudenten beter kennen dan op kamp?!

We wensen alle studenten alvast heel veel plezier!

Event Start Date:
22 maart 2019
Event End Date:
23 maart 2019
Event Venue:

Keulen header crop

 

BusinessMatch Groningen gaat naar Keulen! Twee dagen vol ondernemerschap en gezelligheid!

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart gaat BusinessMatch Groningen naar Keulen. Tijdens deze ondernemerschapstrip kom je meer te weten over ondernemerschap in Duitsland. Voor een bijdrage van 35 euro kun jij mee op deze trip! BusinessMatch Groningen verzorgt het vervoer, de overnachting, 2 keer ontbijt, 1 keer een lunch, een tof bedrijfsbezoek en een leuke teambuildingsactiviteit!

Het bedrijfsbezoek vindt plaats bij Quintly, een bedrijf dat zich richt op de analytics achter social media. Wil jij de ins en outs van social media te weten komen en erachter komen hoe social media wordt toegepast bij grotere bedrijven, dan is dit zeker iets voor jou!

Ook hebben we voor de zaterdag een teambuildingsactiviteit georganiseerd om deze trip onvergetelijk te maken! Deze teambuildingsactivieit staat in het teken van het ontdekken van het prachtige Köln.

Verder is er op vrijdagavond vrije ruimte om zelf de stad en het nachtleven in Keulen te ontdekken!

Op vrijdagochtend zullen we op tijd vertrekken met de bus vanaf centraal station Groningen. Op zaterdag zullen we rond 21.00 uur weer arriveren in Groningen.

Let op: dit is een 18+ reis!

Wil jij samen met BusinessMatch Groningen en andere ondernemende studenten Keulen bezoeken? Meld je dan nu aan! We hebben plek voor 30 personen. Bij meer dan 30 aanmeldingen wordt er gekeken naar je motivatie.

Voor verdere vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@businessmatchgroningen.nl.

 

Meld je hier aan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6LOzayufw77gKDD849Vc_ZOhEs2jFXs6JFIM0UO6dO2ywng/viewform

Event Start Date:
9 mei 2019
Event End Date:
9 mei 2019
Event Venue:
Martinikerk Groningen

 

Op donderdag 9 mei is het zo ver: de finale van de Anner Award 2019!
Ben jij ook zo benieuwd wie van de drie finalisten er met de hoofdprijs van €2500 vandoor gaat?

Is het Gijs Schumer van IVWear met een draagbare infuuspaal of toch Anna Peterzon met de BAXX? Of misschien toch Jorn Hofman met de nieuwe formule voor campers?

Je kunt er live bij zijn! Haal je tickets via deze link: https://widget.yourticketprovider.nl/?cid=638142&productid=27798#/tickets/27798/

Event Start Date:
25 april 2019
Event End Date:
25 april 2019
Event Venue:
Hanzehogeschool Groningen

Ondernemen is voor iedereen. Dus ook voor jou! Heb je een tof idee? Een persoonlijke drijfveer om te ondernemen? Of heb je een hoger doel om de wereld te verbeteren? Als student van de Hanze heb je de mogelijkheid om jouw droom waar te maken.

Content website - Dag van de Ondernemende Student

Tijdens de Dag van de Ondernemende Student op donderdag 25 april 2019 wordt Start-up City omgetoverd tot een festivalterrein. Een dag vol muziek, foodtrucks, drankjes en uiteraard ondernemen. Aan het eind van het festival is de uitreiking van de Rabo Ondernemersprijs t.w.v. 10.000 euro en de publieksprijs. Wil je kans maken op deze prijzen? Meld je aan voor de selectiedag op donderdag 14 maart 2019 om jouw droom waar te maken. Voor meer informatie en om je aan te melden, ga naar https://www.hanze.nl/nld/onderzoek/kenniscentra/centrum-ondernemerschap/organisatie/overzichten/dag-van-de-ondernemende-student.

 

Event Start Date:
31 januari 2019
Event End Date:
31 januari 2019
Event Venue:
Energy Barn, Zernikelaan 17

 

Op 31 januari 2019 is het weer zover: een drietal studenten van de minor BusinessClass gaan met elkaar de strijd aan in de finale van het PitchEvent! Welke student kan de vakjury overtuigen? Welke student kan de vragen van de jury het beste pareren? En welke student gaat naar huis met de eer, de wisselbeker en de geldprijs van 250 euro?

Kom op 31 januari 2019 naar de finale van het PitchEvent en maak ondernemerschap op zijn spannendst mee!

De tijden, locaties en natuurlijk de finalisten worden in de aanloop van het event bekendgemaakt, dus hou onze social media in de gaten!

Event Start Date:
18 oktober 2018
Event End Date:
18 oktober 2018
Event Venue:
Mediatheek van Olsttoren

 

 

BMGCAFEHeader

18 Oktober aanstaande vindt het eerste evenement van dit jaar weer plaats, in de vorm van een BMG Café!

Wil jij kennis maken met de succesvolle ondernemers van Groningen? Zijn er vragen die jij altijd al hebt willen stellen aan rasechte ondernemers?

Lijkt het je gaaf om nieuwe contacten op te doen en nieuwe mensen te leren kennen?

 

Kom 18 oktober naar het BMG Café!

Stay tuned voor de bekendmaking van de deelnemende ondernemers!

Event Start Date:
10 oktober 2017
Event End Date:
10 oktober 2017
Event Venue:

Op donderdag 19 oktober is het zover: de achtste editie van het BMG Café! Bij deze editie zullen er twee inspirerende sprekers aanwezig zijn én kan er onder het genot van een hapje en een drankje genetwerkt worden met sprekers en andere bezoekers!

Eén van de sprekers op het BMG Café is Arno Donkersloot: de directeur van distilleerderij Hooghoudt. Hooghoudt is een bekende familiedistilleerderij in Groningen die al sinds 1888 bestaat. De andere spreker is Jeff van der Laan: de oprichter van BUKU. BUKU is een abonnementsdienst voor studieboeken waarmee studenten gemakkelijk online toegang hebben tot hun studieboeken.

Na het vaste programma kun je onder het genot van een hapje en een drankje netwerken met de sprekers en met de andere bezoekers.

Laat je inspireren! Het BMG Café zal plaatsvinden in de mediatheek van de Van Olsttoren (Zernikeplein 7, Groningen). De inloop is vanaf 15.45 uur.

Schrijf je in via onderstaande link om jezelf van een plekje te verzekeren!

http://eepurl.com/c5LLz1

Event Start Date:
18 mei 2017
Event End Date:
10 oktober 2017
Event Venue:
De Suiker, Groningen

In de finale van de Anner Award staan de drie beste studentondernemers van Noord-Nederland. Na een strenge selectie, een kwalificatieronde en een pitchworkshop, zijn de drie studenten klaar om te strijden voor de felbegeerde hoofdprijs van €2500,-!

De drie finalisten, Harro Boven met Movit Sport, Janine Huizeling met Loved By Pets en Shair Amiri met AddingHelp, pitchen hun bedrijf/bedrijfsidee voor de professionele jury en kregen kritische vragen van zowel de jury als van het publiek. Spreker Maarten Beucker Andreae, medeoprichter van 2dehands.be en wiebetaaltwat.nl, deelt zijn ervaringen met het ondernemerschap. Na afloop is er een gezellige netwerkborrel met live muziek!

Event Start Date:
20 april 2017
Event End Date:
4 april 2017
Event Venue:
Groene Zaal, Academie Minerva

Tijdens deze spannende finaleavond van de Student Company Award op 20 april vanaf 18:30 uur (Groene Zaal, Academie Minerva, Praediniussingel 59) zullen drie Student Companies het tegen elkaar opnemen om de titel ‘Beste Student Company van de Hanzehogeschool Groningen’ en de hoofdprijs van €1000,-! Naast de pitches van de studenten wordt de avond gevuld met een leuk programma, dat onder andere bestaat uit een inspirerend verhaal van David Lo Dico over zijn bedrijf Braincaps, Joris van Meer zal de rol van gastheer vervullen en we sluiten af met een gezellige borrel!
————-
Verzeker jezelf van een plek!
MELD JE AAN VIA: http://eepurl.com/cJDI3f

Event Start Date:
7 maart 2017
Event End Date:
21 februari 2017
Event Venue:
Atrium, Van Olsttoren

Op dinsdag 7 maart om 15.30 uur vindt de zesde editie van het BMG Café plaats: deze keer krijg je de mogelijkheid om zelf ook deel uit te maken van het programma!

Er zullen deze editie twee gastsprekers aanwezig zijn. Schelte Meinsma, die vertelt over de toekomst van virtual reality en Merlijn Poolman, eigenaar van club Subsonic, delen hun verhaal en ervaring met het ondernemerschap. Maak deze keer ook deel uit van het programma en praat mee aan de stamtafel, want deze editie kan er gediscussieerd worden aan de stamtafel over het onderwerp serendipiteit, iets ontdekken wat je niet zocht. Het gesprek zal geleid worden door de gastheren Rob Verhofstad, lid College van Bestuur en Joris van Meer. Na het programma kan je onder genot van een hapje en een drankje netwerken. Laat je inspireren en praat mee!

Deze keer zal het BMG Café plaatsvinden in het Atrium van de Van Olsttoren. De inloop is vanaf 15.45 uur. Meld je vandaag nog aan via http://eepurl.com/cCT5Lz.

Upcoming Events

View All Events