Minoren

BMG is ook actief bij de minor Businessclass Ondernemerschap. De Business Class Ondernemerschap bereidt studenten al 20 jaar voor op een carrière als zelfstandig ondernemer. De minor is gevolgd door honderden ondernemende studenten. Tientallen alumni hebben een succesvolle carrière als zelfstandig ondernemer.

Je begint de minor met een eigen bedrijfsidee. Dit idee werk je zelf of samen met een mede-student uit tot een echt bedrijf. Eerst onderzoek je of jouw idee wel aansluit op de behoeften van de markt. Vervolgens werk je het bedrijfsidee verder uit tot een volledig business plan. De minor werkt volgens het principe “de vent is de tent”. Dit betekent dat de persoonlijkheid en kwaliteiten van de ondernemer (en onderneemster!) de basis vormen voor een succesvol bedrijf. Je zult daarom intensief werken aan je professionele vaardigheden.

Binnen de minor is BMG verantwoordelijk voor het organiseren van de masterclasses, bedrijfsbezoeken, teambuildingsactiviteiten en het verdere PitchEvent traject. Het PitchEvent bestaat uit een speeddateronde, kwalificatieronde en een finaleavond.

Ben je een ondernemend persoon en droom je van een eigen bedrijf? Kies dan voor de Business Class Ondernemerschap.

Facebook Pagelike Widget