Onze sponsoren

Hanzehogeschool Groningen

Het Centre of Expertise Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen richt zich op praktijkgericht onderzoek, ondernemerschap in het onderwijs en ondersteuning voor studentondernemers. Als het over ondernemerschap gaat, is de Hanzehogeschool dé kennispartner voor het midden- en kleinbedrijf en zorgen zij voor meer en betere ondernemers in de regio en daarbuiten.
De Hanzehogeschool Groningen staat wereldwijd op de 5de plaats in de subcategorie ‘graduate companies’, oftewel bedrijven opgericht door alumni. In Nederland staat de Hanzehogeschool op nummer 1 voor dit onderdeel.

Rabobank logo

Rabobank

Of je nu een starter bent of al een tijdje onderneemt. Of je nu een vereniging of stichting hebt of een grootzakelijk bedrijf. Het maakt niet uit op welke manier je onderneemt: de Rabobank biedt een zakelijke rekening die bij jouw situatie past.

Accon_avm Logo

Accon Avm

Accon avm is de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Inmiddels bedient het bedrijf met 1000+ collega’s vanuit ruim 45 vestigingen haar klanten verder. Accon avm is al jaren een trouwe sponsor van de Anner Award!

Bedrijvenvereniging WEST

Bedrijvenvereniging WEST

Bedrijvenvereniging WEST vormt een schakel tussen bedrijven en de gemeente. Als belangenbehartiger van ondernemers gaan zij in gesprek met de gemeente over, en consulteert de gemeente hen bij, beleidsvorming en aanpassingen in het openbaar gebied. Hun doel: de positie en het onderscheidend vermogen van Groningen-West versterken. WEST gelooft dat door samenwerking, de leefomgeving nog beter wordt.

360talk

360talk

360talk gelooft dat presentatietraining meer is dan het aanleren van de juiste technieken. Het is een onderzoek naar wie je bent en hoe je dat zichtbaar maakt.

Je presentatie heeft pas impact als je niet verstopt wie je bent maar jezelf laat zien. Of je ‘echt’ durft te zijn heeft grote invloed op hoe je overkomt.

Op deze manier heeft 360talk de afgelopen jaren meer dan 1000 mensen geholpen op hun trainingsdagen. 360talk krijgt vaak terug dat de training echt iets wezenlijks had veranderd voor de deelnemers.

Founded in Groningen

Founded in Groningen

Founded in Groningen is een netwerk van en voor innovatieve bedrijven, startups en scale-ups in stad en provincie Groningen. Samen met verschillende organisaties, startups en initiatieven wordt gewerkt aan een nog beter startup ecosysteem. Op het portal Founded kunnen ondernemers zich (internationaal) profileren, staan de laatste events en oproepen voor startups. Op die manier ontstaat er een hecht netwerk waardoor het voor bedrijven makkelijker wordt om beter te innoveren, beter te profileren en sneller te groeien.

Veams

Veams investeert in jonge bedrijven met name in en rond Groningen. Veams is anders, Veams doet namelijk veel meer dan alleen investeren met geld. Wij staan ondernemers met een goed idee bij met onze jarenlange kennis en ervaring. Wij zijn graag een sparringspartner. Wij stellen soms kritische vragen en motiveren jou jouw startup waar te maken.

Tripplepro

TriplePro

TriplePro is een nuchter en betrokken online marketing bureau in hartje Groningen. Wil je meer naamsbekendheid, hoger in Google, meer bezoekers of meer leads? Door het bouwen van professionele websites & webshops en de strategische inzet van online marketing zorgt TriplePro dat ondernemingen online doeltreffend is.

SmartCamels

SmartCamels

SmartCamels eventdesign: “Wat we doen is het bedenken, organiseren, communiceren, promoten, produceren, regisseren en realiseren van
evenementen en promotionele acties in de breedste zin des woords.
Maar wel altijd samen of in samenspraak met de opdrachtgever. Je kunt ons vragen voor openingen,
(jubileum)feesten, bedrijfsevenementen, (zakelijke) presentaties, bijeenkomsten, congressen en meer…”

Belsimpel

Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008 door Jeroen & Jeroen vanuit hun studentenkamer, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 600 gemotiveerde, fanatieke en slimme studenten en professionals is het onze missie om de Mobiele Wereld te verbeteren. Krijg jij er een kick van om elke dag een moeilijke puzzel op te lossen en wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Kom dan bij ons aan de slag in een van onze vele studie gerelateerde bijbanen. Wij bieden ook verschillende traineeships om je carrière een kickstart te geven! Kijk voor meer informatie op www.werkenbijbelsimpel.nl

Ook partner worden?

Neem gerust contact met ons op.